Cukinijų ir saldžiųjų bulvių blyneliai su kalakutiena ir kivi

Cukinijų ir saldžiųjų bulvių blyneliai su kalakutiena ir kivi

Ar kada galėjote pagalvoti jog visų labai gerai žinoma daržovė dera su egzotišku vaisiumi? Šefas Arnas Noreika dalinasi receptu, kuriame puikiai suderinami rodos nesuderinami ingridientai, o patiekalo skonis nustebins ne vieną gurmaną. Šiam šedevrui pasigaminti užtruksite vos 15 -20 minučių.
Cukinijų ir saldžiųjų bulvių blyneliai su kalakutiena ir kiviu!
4 porcijoms blynelių pasigaminti mums reikės : 200gr. kalakutienos file , 1 cukinija (apie 250gr.), 1-2 saldžioji bulvė (apie 250gr), 2 kiaušiniai, 3 šaukštai speltos miltų, alyvuogių aliejus, 1 vidutinis prinokęs kivis, druska ir pipirai pagal skonį.
Nulupkite saldžiąją bulvę, kivį bei cukiniją ir sutarkuokite burokine tarka. Į gautą masę įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus. Smulkiai sukapokite kalakutieną ir sudėkite į gerai išmaišytą daržovių masę, bei pagardinkite pipirais ir druska, taip pat galite įdėti ir petražolės, kalendros ar šiek tiek baziliko. Į įkaitintą bei alyvuogių aliejumi pašlakstytą keptuvę sudėkite suformuotus blynelius ir kepkite 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Skonis nustebins kiekvieną. Skanaus!

Summary
Name
Arnas Noreika

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *